Indendørs Teambuildingøvelser

Tanker

Det er vigtigt at dyrke et godt sammenhold på arbejdspladsen, så dig og dine kollegaer har en positiv dynamik i teamet. De bedste resultater kommer nemlig fra et velfungerende arbejdsmiljø, hvor alle kan samarbejde og komplementere hinandens styrker og svagheder.

For at opnå en positiv dynamik på arbejdspladsen, skal der investeres i dine medarbejdere, så alle har det godt og trives med hinanden.

Dette kan du for eksempel gøre ved at lade dig selv og dine kollegaer deltage i teambuildingøvelser og samarbejdsøvelser, som kan styrke sammenholdet og arbejdsmoralen kollegaer imellem.

Du kan læse mere herunder og lære mere om dine muligheder for at skabe et bedre samarbejde på arbejdspladsen.

Hvad er teambuildingøvelser?

Teambuildingøvelser er øvelser, som er lavet specifikt til at styrke sammenholdet hos et team. Her er fokus på at skabe positive oplevelser og anderledes minder, så alle medarbejdere kan se tilbage på sjove tider med kollegerne.

Det er en måde, at få alle på holdet til at føle sig inkluderet, så ingen på arbejdspladsen føler sig tilovers eller overset. Dermed får alle individuelt styrket deres selvtillid, og sammen får i styrket jeres fælles holdånd.

Hvilke former for teambuildingøvelser findes der?

Der findes et hav af forskellige teambuildingøvelser som alle har tilfælles at styrke jeres holdånd. Du kan både finde Indendørs Teambuildingøvelser og udendørs aktiviteter, som kan finde sted på bestemte lokationer eller som kan sættes op, lige hvor du ønsker det.

Inden for teambuildingøvelser finder du blandt andet icebreaker game, som skal få alle til at åbne op, kommunikationsøvelser, CSR-teambuilding, escape rooms og meget mere.

Hvad er samarbejdsøvelser?

Samarbejdsøvelser er øvelser, som specifikt er designet til at styrke sammenholdet mellem et team. Her bliver alles evner og viden sat på prøve gennem opgaver og gåder, som alle skal samarbejde om at løse.

Ved samarbejdsøvelser hører der ofte en længere opgave til, som skal give dig og dine medarbejdere tid til at lære hinanden styrker og svagheder at kende, så alle får en rolle at spille i den større opgave.

Hvilke former for samarbejdsøvelser findes der?

Samarbejdsøvelser kommer i mange former og størrelser. Oftest tager det form som en underliggende opgave, som kun kan løses hvis alle samarbejder og bidrager til en løsning. Opgaven kan enten bestå af en gåde, en specifik arbejdsopgave eller noget helt tredje.

Eksempler kan være escape rooms, GPS challenges, stammekrig, lasergame og meget mere. Alle er sjove og underholdende og egner sig godt til et firma arrangement, hvor alle kan være med til at bidrage til at løse en opgave sammen.