3 forslag på hvad du kan tjene penge ved som gamer

Tanker

Når du er gamer interesseret så er sandsynligheden for at du også er IT interesseret i enten hardware, software eller begge dele ret stor. Derfor er der masser af job- og fremtidsmuligheder for en der er interesseret i at game. Der findes selvfølgelig også dem der lever af at game professionelt ved f.esk. at livestreame og teste spil osv. men her får du 3 forslag til hvad du ellers kunne leve af hvis drømmen om at game fuldtid ikke kan gå helt i opfyldelse.

Start din egen virksomhed

Som gamer er det fedt at være selvstændig og selv at kunne styre sin arbejdstid og sin fritid. Du kan udnytte din store viden omkring gaming, hardware og software. Hvis du er dygtig kan du blive personlig træner for folk der selv ønsker at blive bedre til e-sport, eller du kan evt. rådgive folk om valg af gaming udstyr, eller evt. starte en webshop der sælger alt det en gamer har brug for. Der er også mange forældre der søger råd om hvilken PC, hvilke spil eller hvilken konsol de skal købe til deres børn i jule- eller fødselsdagsgave, så mulighederne er mange. Her hjælper det at du tør tænke lidt kreativt og er en smule risikovillig.

Kom i forsvaret

Det er selvfølgelig langt fra det samme at være i krig IRL end at være det ved keyboardet, og sandsynligheden for at du skal det er heller ikke stor, men hvis du kunne have lyst til en fed uddannelse og efterfølgende et fedt job, så rekrutterer forsvaret faktisk hyppigt folk der har gaming på Cv’et.

Ifølge forsvaret har gamere nemlig flere af de talenter der skal til for at blive pilot, flyveleder eller radaroperatører. Nogle af de talenter er bl.a:

 

  • Rumlig intelligens
  • Dygtige samarbejdere
  • Strategiske evner
  • Hurtig reaktion
  • Godt overblik også i pressede situationer

 

Kan du se dig selv i noget af det, så overvej evt. at søge job hos forsvaret, det ville ikke være underligt at du kommer ind alene på den baggrund at du har gode gaming-skills.

Invester i kryptovaluta

Ok, det sidste punkt på listen er ikke nødvendigvis et fuldtidsarbejde. Ja, faktisk er det ikke engang en sikker kilde til indkomst. Men som du jo ved, så bliver man som regel dygtig til det man øver sig på. Mange gamere er startet lige så stille ud med at investere i Kryptovaluta som Solana, Bitcoin, Etherum og mange andre. Det ligger nært forbundet med IT og der er en spændende teknologi bag som kan være nemmere at forstå for gamere end for andre. Vil du leve professionelt af at investere i kryptovaluta kaldes det ofte for at være en day-trader, der dagligt tjener penge på investering i aktier og andre værdipapirer. Men det tager ofte op til et halvt år før du kommer til at tjene penge, og det er derfor også perfekt at starte ud med nogle få timer dagligt ved siden af når du alligevel gamer eller slapper af efter studierne.