Underholdning, gaming og teknologi – Tjek denne blog ud

Tanker

Det var tider, dengang familien havde fællescomputeren evt. i stuen, hvor hvert barn skulle skiftes om at bruge den. I dag har de fleste familier en PC til hvert familiemedlem, hvor mange prioriterer en gaming PC til deres børn, som de kan glæde sig over at bruge, når de kommer hjem fra skole. Det er ikke længere set som en asocial hobby, da mange børn og unge indgår i fællesskaber online, imens de gamer. Vil du læse mere om gamer udstyr og rå hardware, der kan trække de bedste spil? Så klik ind på electrozone.dk.

Gaming er for alle!

Elsker du gaming? Bloggen electrozone.dk er til dig, som godt kan lide udfordringer, eller til de forældre, der vil give barnet virkelig lækkert udstyr. Det er især mærker som FOURZE, Razer og Corsair, der er populære inden for tilbehør som headset, mus og tastatur til gaming. Hvis man først har pejlet sig ind på et kvalitetsmærke, så er det langt sværere at gå galt i byen.

Det er ikke altid det samme spil, som loades, når to forskellige danskere starter op for computeren. Vi har vidt forskellig smag i så meget, så derfor er det helt naturligt, vi også hver især prioriterer forskellige spil. Nogle kan bedst lide de klassiske skydespil, imens andre foretrækker noget lidt mere adventure-baseret. I dag finder man en lang række spil med en stor, åben verden, man kan udforske. Der vil typisk være en hoved-quest, men også en lang række side-quests, man kan gå på udkig efter i det store, måske magiske landskab. Det er klart, at disse spil er særdeles krævende. Man kan sjældent støve den gamle PC af og gå i gang uden at opnå store forstyrrelser som mangelfuld framerate, selvom man har skruet ned for grafik såvel som opløsning. Jo mere tid, man bruger på en hobby, des flere penge er det værd at investere; Hvis vi kigger logisk på det. Derfor kan det godt betale sig at købe en seriøs computer med godt grafikkort, hvis man vil spille igennem. Der er dog den twist, at der har været mangelvarer i industrien, hvilket har gjort det virkelig svært at anskaffe et high-end grafikkort. Heldigvis kan lidt mindre også gøre det, hvis man er villig til nogle få kompromiser.

Har du styr på GPU såvel som CPU?

Der er selvfølgelig også andre elementer end grafikkortet, der skal være på plads. Kernen i din computer er processoren, som sørger for, at data kan behandles hurtigt og konsekvent. Så er der andre detaljer som netværkskort, lydkort og bundkort, hvor der også er behov for at vælge kvalitet. Kabinettet er også en vigtig faktor, hvor mange stræber efter støjsvage løsninger og/eller modeller med RGB-belysning. Læs mere om disse emner på electrozone.dk.